Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Palaute


Lähetä palautetta Tampereen kaupungille. Viestisi menee Konsernipalveluyksikkö Koppariin, josta se toimitetaan tarvittaessa oikeaan osoitteeseen. Palautteita käsitellään arkisin kello 8.30 - 15.45. Voit lähettää viestisi nimettömänä, mutta jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, ruksaa ruutu "Haluan, että minuun otetaan yhteyttä" ja liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi.

Tämän lomakkeen kautta ei voi hoitaa kaupungin laskuihin liittyviä asioita tai perua varattuja aikoja esim. lääkärille. Lomakkeella ei tule lähettää arkaluonteisia tai muuten suojattavia tietoja, kuten henkilötunnuksia.

Tampereen kaupunki voi omassa toiminnassaan välittää palautteen niille kaupungin työntekijöille, joiden työtehtävät edellyttävät palautteen käsittelyä.

Kerro kohdassa "Palautteen aihe" mahdollisimman tarkasti, mitä palvelua palautteesi koskee. Näin voimme kohdentaa palautteen oikealle taholle.

Konsernipalveluyksikkö Koppari
palaute(at)tampere.fi
www.tampere.fi/palaute

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: Tietosuoja

Katso myös

Tampereen ulkovalaistuksen vikailmoituspalvelu Katujen ja puistojen kunnossapidon palautejärjestelmä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

*Muistithan täyttää pakollisen kentän?
Yhteydenotto
* Virheellinen tulos - yritä uudestaan!

Paljonko on 4 + 3?