Hae
Valikko
a a

Alueverkostojen esittelytilaisuus

Julkaistu 9.3.2018 16.04

Aika: 15.3.2018 17.30 – 19.00
Paikka: Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali (alakerrassa)

Tapahtumalaji: Info- ja keskustelutilaisuudet
Järjestäjä: Tampereen kaupungin hyvinvointipalvelut

Haluatko tietää, mitä kotikaupunginosassasi tapahtuu? Onko sinulla kaupunginosaasi liittyviä ideoita tai huolia? Alueverkostossa voit vaikuttaa ja kehittää kaupunginosasi toimintaa ja palveluja. Tule esittelytilaisuuteen tutustumaan alueverkostojen toimintaan!

Talvista Tamperetta Näsinneulasta kuvattuna
 

Alueverkostot ovat Tampereen kaupungin kaikille avoimia ryhmiä, joissa asukkaat, yhdistykset, yritykset ja palvelujen järjestäjät kehittävät yhdessä oman alueen palveluita ja toimintaa. Niiden kautta kaupunki saa tärkeää kokemustietoa alueelta valmistelua ja päätöksentekoa varten. Toiminta on kaikille avointa ja jokainen voi osallistua siihen oman kiinnostuksensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Eri toimijat kohtaavat verkostossa tasaveroisina kumppaneina.

Yhteisissä alueverkostojen tapaamisissa ideoidaan ja keskustellaan, tehdään aloitteita ja otetaan kantaa valmisteilla oleviin asioihin. Asukkaiden osallistumismahdollisuuksia tuetaan ja tavoitteena on, että alueen asukkaiden ja eri toimijoiden kokemustieto otetaan mukaan palvelujen kehittämiseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Alueverkostojen avulla osallistujat myös verkostoituvat omaehtoiseen toimintaan.

Alueverkostoja vetävät Tampereen kaupungin aluekoordinaattorit, jotka työskentelevät alueensa hyvinvointikeskuksissa. Alueverkostot toimivat kaakon, etelän, koillisen ja lännen alueilla.

Alueverkostot


Jaa: