Tärkeää tietoa koko lukuvuoden kestävien kurssien maksamisesta ja perumisesta

Sampolan toimiston asiointiluukku.
Tampereen seudun työväenopiston toimistot sijaitsevat Sampolassa (kuvassa) ja Ylöjärvellä Koulutuskeskus Valossa. Sara Hildén -akatemian toimisto palvelee Koivistonkylässä.

Tampereen seudun työväenopisto muistuttaa opiskelijoitaan koko lukuvuoden kestävien kurssien kevätkauden maksamisesta ja mahdollisesta perumisesta hyvissä ajoin. Tärkeät päivämäärät sijoittuvat marras-joulukuun taitteeseen.

Koko lukuvuoden kestäviä kursseja on lisätty tarjontaan opiskelijoiden toiveesta, jotta tärkeä harrastus olisi yhdellä ilmoittautumisella taattu koko lukuvuodeksi. Kevätkauden vapautuneille paikoille otetaan kuitenkin uusia opiskelijoita myös koko lukuvuoden kestäville kursseille ilmoittautumisen alettua.

Koko lukuvuoden kestävän kurssin kevätkauden maksaminen

Koko lukuvuoden kestävän kurssin kevätkauden maksu on maksettavissa 4.12. alkaen. Maksaminen on mahdollista kurssin kevätkauden alkamista edeltävään päivään saakka. Mahdolliset alennukset on haettava ennen kurssin maksamista ja opetuksen alkamista.

Kurssimaksun voi maksaa ilmoittautumissivustolla Omat ilmoittautumiseni -valikossa Avoimet laskut -kohdassa Siirry maksamaan -painikkeella, joka ohjaa PayTrailin kautta tekemään maksun omassa verkkopankissa tai maksukortin tiedoilla. Avoimet laskut -kohta löytyy sivun alareunasta. Koko lukuvuoden kestävän kurssin kevätkauden opetukseen ei siis tarvitse ilmoittautua uudelleen, jos on osallistunut kurssille jo syksyllä. Kevään aikataulut näkyvät ilmoittautumissivulla kurssin tiedoissa.

Vaikka maksaminen on mahdollista 4.12. alkaen, ruuhkien välttämiseksi työväenopisto suosittelee maksamista vuoden 2023 alkupuolella ennen kuin kurssi alkaa. Jos kurssimaksua ei maksa netissä ennen opetuksen alkamista, lähetetään kurssista paperilasku kotiin. Paperilasku sisältää laskutuslisän 5 euroa.

Kevätkauden peruminen täytyy tehdä 30.11. mennessä

Jos opiskelija ei halua osallistua koko lukuvuoden kestävälle kurssille kevätkaudella, paikka pitää perua 30.11. mennessä.

Perumistapavaihtoehtoja ovat tekstiviesti, sähköposti ja kirjallinen ilmoitus toimistoon.

  • Tekstiviestillä: 040 806 2365 tai 040 133 1463
  • Sähköpostilla: [email protected]
  • Kirjallinen perumisilmoitus toimistoon Sampolaan tai Koulutuskeskus Valoon

Perumisilmoituksessa täytyy mainita etu- ja sukunimi, kotiosoite, puhelinnumero tai sähköposti sekä kurssin numero ja nimi.

Kaikki valittavissa olevat kurssit näkyvät ilmoittautumissivustolla sunnuntaina 4.12. klo 12 alkaen, jolloin kevään ilmoittautuminen alkaa netissä. Puhelinilmoittautuminen on mahdollista tiistaista 3.1.2023 klo 12 alkaen.

Teksti: Anna-Katariina Maksimoff
Kuvat: Anna-Katariina Maksimoff
Jaa sosiaalisessa mediassa