Työväenopisto järjestää tukea netti-ilmoittautumiseen Sampolassa ja Ylöjärvellä joulukuussa

Etualalla langaton hiiri. Taustalla tietokoneen kuulokkeet.
Tampereen seudun työväenopisto suosittelee ilmoittautumaan kursseille netissä, sillä ilmoittautumispalvelussa on aina ajankohtaiset kurssitiedot, ja palvelu on auki vuorokauden ympäri.

Tampereen seudun työväenopiston suositut ilmoittautumisapupisteet saapuvat Sampolaan ja Ylöjärvelle joulukuussa, kun kurssi-ilmoittautuminen kevään 2023 kursseille netissä alkaa. Netti-ilmoittautuminen avautuu sunnuntaina 4.12.2022 klo 12, ja puhelinilmoittautuminen on mahdollista tiistaista 3.1.2023 klo 12 alkaen.

Sampolassa ilmoittautumispisteet järjestetään kahtena keskiviikkona 7.12. ja 14.12. klo 10–12 rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa tietokoneluokassa 211. Ylöjärvellä ilmoittautumistukea on tarjolla maanantaina 12.12. Kurun kirjastossa klo 10–11.30, Viljakkalan kirjastossa klo 13–14.30 ja pääkirjasto Leijassa klo 15.30–17. Opiskelijat voivat tulla tutustumaan ilmoittautumissivustoon, tekemään netti-ilmoittautumisen avustettuna tai tiedustelemaan kevään kurssitarjonnasta.

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä omassa verkkopankissa tai myöhemmin ilmoittautumissivustolla. Työväenopisto ei opasta asiakasta henkilökohtaisen verkkopankin käytössä turvallisuussyistä. Jos maksua ei tee netissä kurssin opetuksen alkamista edeltävään päivään mennessä, lähetetään kurssista kotiin lasku, jossa on 5 euron laskutuslisä.

Tukipisteiden tarkoitus on madaltaa opiskelijoiden kynnystä digitaalisten palveluiden käyttöön ja mahdollistaa kurssi-ilmoittautuminen ennen puhelinilmoittautumisen alkamista myös niille, joille internetin käyttö ei ole tuttua.

Tampereen seudun työväenopiston tieto- ja viestintätekniikan ainealueella järjestetään lukukausittain myös internetin, sosiaalisen median ja digitaalisten palveluiden käyttöön liittyviä kursseja. Työväenopisto tarjoaa myös Digiklinikka-palvelua läpi lukuvuoden. Digiklinikalla asiakas saa henkilökohtaista apua tietotekniseen pulmatilanteeseensa yksilöopetuksena.

Teksti: Anna-Katariina Maksimoff
Kuvat: Anna-Katariina Maksimoff
Jaa sosiaalisessa mediassa