Tampereen seudun työväenopisto talvilomailee viikon 9 – opetusta ei järjestetä

Tampereen seudun työväenopisto viettää talvilomaa koko viikon 9 ajan 27.2.–5.3.2023. Opiston toimipisteet ja asiakaspalvelu on suljettu opetuksettomalla viikolla.
Sampolan etupiha. Edessä lumikasa.
Tampereen seudun työväenopiston toimistot Sampolassa, Koulutuskeskus Valossa ja Sara Hildén -akatemiassa ovat suljettuina talvilomaviikon 9.

Talvilomaviikolla ei järjestetä työväenopiston vapaan sivistystyön opetusta tai taiteen perusopetusta, eivätkä toimistopalvelut ole avoinna. Toimistot Sampolassa, Koulutuskeskus Valossa Ylöjärvellä ja kuvataidekoulu Sara Hildén -akatemiassa avautuvat maanantaina 6.3.2023.

Lasten ja nuorten Lupa harrastaa -toiminnan talvilomakurssit järjestetään kuitenkin ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Teatteritaideryhmä kokoontuu Sampolassa maanantaista keskiviikkoon 27.2.–1.3.2023 klo 10–14 ja sarjakuvaryhmä Sara Hildén -akatemiassa maanantaista torstaihin 27.2.–2.3.2023 klo 10–13.30.

Tampereen seudun työväenopisto järjestää lyhytkursseja koko kevään ajan. Ajankohtaiseen kurssitarjontaan voi tutustua ilmoittautumissivustolla ja Kurssit ja toiminta -osion valikossa. Ilmoittautumissivustolta opiskelijat näkevät myös kurssien aikataulut ja kokoontumispaikat. Tiedot ovat näkyvissä niin kauan kuin kurssi on käynnissä.

Teksti: Anna-Katariina Maksimoff
Kuvat: Anna-Katariina Maksimoff
Jaa sosiaalisessa mediassa