Ihmistoivo-kollektiivin näyttely tutkii valintojen vaikutuksia kasvuun

Galleria Vivin vuoden kolmas näyttely on Ihmistoivo-kollektiivin Polut. Näyttely on esillä nuorten kulttuurikeskuksessa 20.4. asti.

Ihmistoivo-taiteilijakollektiivin muodostavat Helmi Kuirinlahti, Heta Suominen, Tiia Tammi sekä Emma Grönfors.  Vuonna 2021 perustetun kollektiivin keskeisiä arvoja ovat muun muassa vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Galleria Vivissä järjestettävä Polut-näyttely on Ihmistoivo-kollektiivin toinen yhteinen näyttely. Polut tutkii, miten eri valinnat vaikuttavat yksilöiden sekä yhteiskunnan kasvuun. Näyttelyn nimi Polut antaa katsojalle vapauden monitulkintaiseen taiteen kokemukseen. Ihmistoivon teosten kokonaisuus on monipuolinen ja tarjoilee elämän sekä kasvamisen rikkautta.

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4. Polut-näyttely on esillä Galleria Vivissä 20.4. asti.

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa