Satakunnankatu kapenee Sotkankadun liittymässä ja nopeus on 30 km/h katutöiden takia

Amurissa Sotkankadun vesihuoltotyöt etenevät. Satakunnankadun ja Sotkankadun liittymässä tehdään liikennejärjestelyjä vapun jälkeen. Satakunnankatu kapenee Sotkankadun liittymässä läpiajavalle liikenteelle,  ja nopeutta alennetaan 30 km/h. Myös risteyksen liikennevalot otetaan pois käytöstä.

Liikennejärjestelyt tehdään, koska seuraavaksi Sotkankadun vesihuoltoputket asennetaan Satakunnankadun poikki. Satakunnankadulle tehdään kaivannot kahdessa vaiheessa. Ensin kaivetaan kadun pohjoispuoli, minkä takia ajorataa kavennetaan.

Amuriin rakennetaan pyöräkatua sekä vesijohtoja ja viemäreitä

Amurissa rakennetaan pyöräkatua Sepänkadun ja Pirkankadun välille. Se kulkee reittiä Sepänpuistikko– Suokatu – Sotkankatu.  Aluksi uusitaan viemäriä ja vesijohtoa sekä rakennetaan hulevesiviemäreitä. Töistä on haittaa auto-, pyörä- ja jalankulkuliikenteelle, ja liikennettä rajoitetaan työnaikaisin järjestelyin.

Työt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä. Amurin koulun tonttiin rajoittuvat katuosuudet tehdään pääosin koulujen kesäloman aikana.

Amurin katu- ja vesihuoltourakan rakennuttavat Tampereen kaupunki ja Tampereen Vesi- liikelaitos. Lisäksi yhteisrakentamishankkeessa on mukana Tampereen Sähköverkko Oy. Pääurakoitsijana toimii Infra Kiri Oy.

Lisätietoja

Pasi Ruohomäki
Rakennuttaja Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön palvelualue: Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
050 547 6153
Jussi Kulomäki
Ulkovalaistus ja liikennevalot: Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
040 806 2156
Jukka Palonperä
Tampereen Vesi- liikelaitos / vesihuolto:
Puhelin:
050 413 1885
Tuure Lehtiniemi
Pääurakoitsija / Infra Kiri Oy :
Puhelin:
040 707 2742
Kimmo Lahti
Työmaan valvonta / Welado Oy:
Puhelin:
040 863 0526
Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Jaa sosiaalisessa mediassa