Amurissa katutyöt etenevät Suokadulle

Amurissa katutyöt etenevät Suokadulla juhannuksen jälkeen maanantaina 26.6. 2023. Työt alkavat Sepänpuistikon kävely- ja pyörätieltä jatkuen Suokadulle.  Katutyö tulee sulkemaan heinäkuun alkuviikolla Suokatu-Kankurinkatu -liittymän ajoneuvoliikenteeltä. 

Ensimmäisessä työvaiheessa jalankulkijat ja pyöräilijät pääsevät kulkemaan Sepänkadulta Suokadulle pohjoisempaa Kankurinpuistikon kävely- ja pyörätien kautta.

Katutöissä levennetään katurakenne Sepänpuistikon osuudella, rakennetaan Suokadulle uusia hulevesikaivoja, uusitaan katuvalaistus ja katujen pinnat. Maarakennustyöt kestävät 3-4 viikkoa ja kadun pintatyöt noin 2 viikkoa.

Amurissa katutyöt jatkuvat edelleen myös Sotkankadulla.

Amuriin rakennetaan pyöräkatua sekä vesijohtoja ja viemäreitä

Amurissa rakennetaan pyöräkatua Sepänkadun ja Pirkankadun välille. Se kulkee reittiä Sepänpuistikko– Suokatu – Sotkankatu.  Aluksi on uusittu viemäriä ja vesijohtoa sekä rakennetaan hulevesiviemäreitä. Töistä on haittaa auto-, pyörä- ja jalankulkuliikenteelle, ja liikennettä rajoitetaan työnaikaisin järjestelyin.

Työt alkoivat huhtikuussa ja  valmistuvat syyskuun loppuun mennessä. Amurin koulun tonttiin rajoittuvat katuosuudet tehdään pääosin koulujen kesäloman aikana.

Amurin katu- ja vesihuoltourakan rakennuttavat Tampereen kaupunki ja Tampereen Vesi- liikelaitos. Lisäksi yhteisrakentamishankkeessa on mukana Tampereen Sähköverkko Oy. Pääurakoitsijana toimii Infra Kiri Oy.
 

Lisätietoja

Tuure Lehtiniemi
Infra Kiri Oy:
Puhelin:
040 707 2742
Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Jaa sosiaalisessa mediassa