Opintoneuvontaa työväenopiston kursseille Sampolassa 30.8.2023

Tampereen seudun työväenopisto järjestää maksuttoman opintoneuvontatapahtuman keskiviikkona 30.8.2023 klo 16–18.30 Sampolan Kahvila Pulinassa.
Henkilöt tekevät chikung-liikkeitä.
Liikuntakurssien vaatimustasot mietityttävät osaa opiskelijoista. Kuvassa henkilöt tekevät chikung-harjoituksia Sampolassa keväällä 2023.

Opintoneuvonnan tarkoituksena on auttaa opiskelijaa valitsemaan itselle sopiva kurssi ja mahdollistaa työväenopiston henkilökunnan tapaaminen matalalla kynnyksellä. Useimmiten kurssivalinnassa eniten opiskelijoita mietityttää sopivantasoisen liikuntakurssin löytäminen, oman kielitaidon tason arviointi tai kurssien tarkat sisällöt ja tekniikat.

Opintoneuvontapäivänä voi tulla keskustelemaan myös yleisesti kurssitarjonnasta ja antaa palautetta sekä jättää kurssitoiveita työväenopistolle. Tapahtumassa on tavattavissa koulutussuunnittelijoita, suunnittelijaopettajia sekä toimisto- ja viestintähenkilökuntaa, joten myös asiakaspalveluasioiden hoitaminen onnistuu opintoneuvontapäivässä.

Jos opintoneuvontaan ei pääse, voi aina olla yhteydessä työväenopiston toimistoon tai suunnittelijoihin oikean kurssin valitsemiseksi joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Ilmoittautuminen työväenopiston kursseille on alkanut vilkkaasti, mutta monille kursseille mahtuu vielä hyvin mukaan. Lukukausi alkaa virallisesti 4.9.2023, mutta kursseja käynnistyy pitkin lukukautta. Tarjonnassa on viime vuoden tapaan sekä yhden lukukauden että yhden lukuvuoden mittaisia kursseja sekä lyhyt- ja viikonloppukursseja.

Teksti: Anna-Katariina Maksimoff
Kuvat: Anna-Katariina Maksimoff
Jaa sosiaalisessa mediassa