Suunnitteletko välivuotta? Tule Välivuosi edessä -tapahtumaan!

Välivuosi edessä -tapahtuma tarjoaa kattavasti tietoa ja nuorten tarinoita erilaisista tavoista toteuttaa välivuosi. Tule kuulemaan eri vaihtoehdoista keskiviikkona 21.8.2024 kello 13–16.

Oletko valmistumassa opinnoistasi tai harkitsemassa välivuotta? Välivuosi edessä -tapahtumassa kuulet erilaisista vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 21.8.2024 kello 13–16 Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:ssa, Tampereella.

Esittelyssä on muun muassa kausitöitä sekä kotimaassa että ulkomailla, vapaaehtoistöitä EU-alueella, työkokeiluja omaan alaan liittyvissä ammateissa sekä vaihto-opintoja, joilla voi laajentaa omaa osaamista. Lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia tutustua uusiin kulttuureihin au pairina tai nuorisovaihdossa.

Paikan päältä saat tietoa myös kansanopisto-opinnoista, avoimen yliopiston kursseista sekä yrittäjyyden aloittamisesta. Mukana esittelemässä ovat Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Ohjaamo, Allianssi Nuorisovaihto, Euroopan solidaarisuusjoukot, EuroPeer-nuoret, Voionmaan koulutuskeskus ja Ensimetri.

Tapahtuma on maksuton, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista.

Nähdään tapahtumassa!

Teksti: Tuija Jaatinen
Kuvat: Tuija Jaatinen
Jaa sosiaalisessa mediassa