Ohjaamo kesätauolla 15.–28.7.

Tampereen Ohjaamon palvelut ovat rajoitetusti saatavilla heinäkuussa. Lue alta tarkemmat tiedot aukioloajoista ja palveluista.

Tampereen Ohjaamo on kesätauolla 15.–28.7. Ohjaamossa ennalta sovitut tapaamiset ammattilaisten kanssa palvellaan kuitenkin normaalisti, ellei asiakkaalle ole toisin ilmoitettu.

Ohjaamo avaa ovensa rajoitetuin palveluin jälleen 29.7.2024. Ohjaamossa on saatavilla yleistä neuvontaa ja ohjausta 29.–31.7. kello 13–16. Työllisyyteen liittyvissä asioissa auttavat OMA-valmentajat eivät ole paikalla tällä aikavälillä.

Elokuussa Ohjaamon OMA-valmentajat palvelevat maanantaista perjantaihin kello 13–16. Kesätauon aikana asiakkaita kannustetaan ottamaan yhteyttä OMA-valmentajaan sähköisesti Oma asioinnissa Työmarkkinatorilla (tyomarkkinatori.fi).

Kesätauon aikana saatavilla tukea

Onko sinulla tai läheiselläsi huolia arjen hallinnassa? Koetko olevasi vaikeassa elämäntilanteessa ja tarvitset tukea? Ota yhteyttä Työikäisten sosiaalipalvelujen neuvontaan (pirha.fi) chatissa tai soittamalla numeroon 03 384 5700. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 9–15 sekä keskiviikkoisin kello 12–17.30.

MIELI Kriisipuhelin (mieli.fi) auttaa joka päivä vuorokauden ympäri numerossa 09 2525 0111. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti esimerkiksi silloin, kun elämäsi on juuri muuttunut ja sinun on paha olla, olet kokenut järkyttävän tapahtuman, koet, ettet jaksa yksin pelon, huolen tai surun kanssa, sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai olet huolissasi läheisestäsi.

Teksti: Tuija Jaatinen
Jaa sosiaalisessa mediassa