Viinikankadun, Ratapihankadun ja Järvensivun risteyksessä uusia liikennejärjestelyjä

Viinikadun, Ratapihankadun ja Järvensivuntien risteyksessä autoliikennettä siirretään maanantaina 1.7.2024 uusille asfaltoiduille katuosuuksille: Viinikankadulla ja ratasillan alla länsireunalle ja Ratapihankadulla eteläreunalle. Järvensivuntie sulkua jatketaan 6.8. asti.
Väliaikainen liikenneympyrä Viinikankadun. Järvensivuntien ja Ratapihankadun risteyksessä.
Väliaikaisen liikenneympyrän paikka siirtyy risteyksessä, ja liikenne ohjataan uusille katuosuuksille.

Liikennejärjestelyt tehdään 30.6 ja 1.7. 2024 välisenä yönä.  Viinikankadun rakennusurakassa tehdään seuraavaksi katurakenteiden kaapelointityöt , uudet katurakennekerrokset ja asfaltoinnit sekä massiiviset vesijohtojen liitostyöt Viinikankadun nykyisten ajoratojen keskellä.

Jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitit säilyvät ennallaan.

Järvensivuntien sulku jatkuu 6.8.saakka

Järvensivuntien sulkua risteyksessä  jatketaan turvallisuussyistä 6.8.2024 saakka.  Näin taataan autoilijoille sekä pyöräilijöille ja jalankulkijoille turvallinen kulku rakentamisen ajan.

Työt liittyvät keväällä alkaneeseen Viinikankadun rakennusurakkaan, jossa uusitaan Viinikankadun Ratapihankadun ja Järvensivuntien liittymäalue katuineen.  Urakassa uusitaan myös vesijohdot, jätevesi- ja sadevesiviemärit, kaukolämpölinjat sekä pintarakenteet, katuvalaistus, liikennevalot ja liikenteenohjauslaitteet.

Työn rakennuttajia ovat Tampereen kaupunki , Tampereen Vesi Oy ja Tampereen Energia Oy, ja urakoitsijana toimii Recset Oy.
 

Viinikankadun, Ratapihankadun ja Järvensivuntien risteyksen liikennejärjestelyt kartalla.
Viinikankadun ja Ratapihankadun risteyksen liikennejärjestelyt karttakuvassa. Klikkaa kuva näkymään kokonaan.

Lisätietoja

Eleonora Pecoraro
Recset Oy:
Puhelin:
050 430 8107
Jaa sosiaalisessa mediassa