Santalahden rantapuisto valloitetaan maassa, vedessä ja ilmassa

Santalahden rantapuistossa järjestetään 2.–4.8.2024 elämysfestivaali Extremefest, joka ottaa Särkänniemen tapahtumarannaksi kutsutun uuden tapahtumapaikan ennakkoluulottomasti käyttöön.

– Alueella tapahtuu niin maassa, vedessä kuin ilmassa - koko puiston potentiaali hyödynnetään, sanoo tapahtumajohtaja Perttu Pesä Tampereen kaupungilta.

Extremefestissä on mahdollisuus tutustua erilaisiin ja vaativuudeltaan eri tasoisiin elämyslajeihin - äärimmäisiä kokemuksia unohtamatta ja viettää aikaa tapahtuma-alueen monipuolisesta palvelutarjonnasta, musiikista sekä muusta kesätekemisestä nauttien.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat paikalliset elämysalan yrittäjät ja Extreme Finland -verkosto. Tampereen uusi tapahtumapaikka on vastaus heidän tarpeisiinsa.

– Santalahden mikroilmasto ja puuton ranta luovat ihanteelliset olosuhteet ilmailulle ja etenkin varjoliidolle. Tällaista ei muualta Suomesta löydy, kertoo Extremefestin tuotantopäällikkö Sakri Jämsä.

Santalahden rantapuisto toimii suurimman osan vuodesta tamperelaisten vapaa-ajan ja virkistyksen alueena, ja kausittain myös tapahtumapaikkana. Puisto on suunniteltu tapahtumien järjestämistä silmällä pitäen ja se tarjoaa kattavan tapahtumainfran. Santalahdessa on kaksi ratikkapysäkkiä ja alueen kautta kulkee useampia bussireittejä. Ratikkamatka Keskustorilta Santalahteen kestää noin 10 minuuttia.

Lisätietoja

Perttu Pesä
Tapahtumajohtaja
Puhelin:
050 587 6200
Eemeli Aittokallio
Extremefest tapahtumajohtaja, Extreme Team Tampere puheenjohtaja
Puhelin:
040 779 4157
Teksti: Noora Kumpulainen
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa