Kalevan puistotien ja Ilmarinkadun liittymässä suljetaan moottoriajoneuvoliikenteen ajoyhteyksiä katutöiden vuoksi

Kalevan puistotien kadunrakennusurakassa tehdään muutoksia tilapäisiin liikennejärjestelyihin. Moottoriajoneuvoliikenteen ajoyhteyksiä joudutaan sulkemaan 5.8. alkaen hulevesiviemärin, keskisaarekkeiden ja liikennevalojen rakentamisen vuoksi.
Karttakuva Tampereen Tammelasta, jossa punaisia korostuksia.
Tietöiden aikaiset korvaavat kulkuyhteydet.

Kalevan puistotie välillä Väinölänkatu-Tammelankatu suljetaan 5.8.2024 moottoriajoneuvoliikenteeltä ajettaessa pohjoisesta etelään, jolloin ajo Sampolan liittymään tai Ilmarinkadulle ei ole mahdollista tätä kautta.

Korvaavana reittinä voidaan käyttää Kullervonkadun, Tammelan puistokadun ja Itsenäisyydenkadun kautta kulkevaa opastettua reittiä Kalevan puistotielle. Ilmarinkadulle opastus jatkuu Teiskontien ja Kaupinkadun kautta.
Liikennejärjestelyihin tehdään muutoksia myös Annikinkadun ja Väinölänkadun välisellä osuudella.

Kalevan puistotie on käytettävissä ajettaessa Sampolan liittymästä pohjoiseen yhtä kaistaa pitkin. Ajoyhteys Ilmarinkadulle on suljettu. Korvaava reitti kulkee Teiskontien ja Kaupinkadun kautta.

Ilmarinkadulta Kalevan puistotiellekään ei pääse

Myös moottoriajoneuvoliikenne Ilmarinkadulta Kalevan puistotielle suljetaan 5.8.2024. Ilmarinkadun suunnasta tuleva ajoneuvoliikenne ohjataan korvaavalle reitille Kaupinkadun ja Teiskontien kautta. Kulkuyhteys Tammelankadulle on käytössä normaalisti.

Jalankulku- ja pyörätieyhteyksiin tehdään pienempiä muuttuvia työnaikaisia muutoksia varsinaisen työalueen välittömässä läheisyydessä.

Työn arvioitu päättymisaika Kalevan puistotien ja Ilmarinkadun risteyksessä on viikon 35 aikana.
Korvaavat kulkuyhteydet on esitetty kartassa.

Kadunrakennusurakan työt on aloitettu väliltä Itsenäisyydenkatu – Ilmarinkatu, ja työt etenevät vaiheittain kohti Kyllikinraittia. Urakoitsijana toimii Infra Kiri Oy. Urakka on osa Tammelan stadioniin liittyvien katujen rakentamista.

Vuosina 2023–2024 on toteutettu Tammelan stadionin ympäriltä osuudet Tammelankadusta, Salhojankadusta, Ilmarinkadusta ja Kalevan puistotien länsipuolelta, sekä Paltsunaukio.  

Lisätietoja

Janne Hautamäki
Urakoitsija Infra Kiri Oy Työnjohtaja
Puhelin:
040 197 5748
Matti Kauppi
Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
040 572 7089
Petri Leppänen
Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
050 305 1402
Jaa sosiaalisessa mediassa