Kirjavaa-näyttely avaa Galleria Vivin syksyn

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä avautuu keskiviikkona 7.8.2024 Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry:n jäsenten Kirjavaa-näyttely. Näyttely on avoinna 7.8.–27.8.

Näyttelyn nimi Kirjavaa viittaa autismikirjoon, ominaisuuteen, joka tämän näyttelyn jokaisella taiteilijalla on. Autismikirjo vaikuttaa siihen, miten kokee ja aistii elämää sekä mitä pitää tärkeänä ja erityisen kiinnostavana.

Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry on Autismiliiton paikallisyhdistys, jolla on 400 jäsentä. Yhdistys on aktiivisesti mukana vaikuttamistyössä autismi-ja neurokirjolla olevien etujen valvojana Pirkanmaan alueella. TSAU järjestää monipuolista toimintaa jäsenilleen: tapahtumia, vertaistapaamisia ja harrastustoimintaa. Yhdistys järjestää autismikirjon taiteilijoiden oman näyttelyn toista kertaa.

Mikä galleria Vivi?

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

Lisätietoja

Petra Hietala-Rasku
Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry
Puhelin:
0405813999
Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa