Mustassalahdessa päällystetään Näsijärvenkadun kiertoliittymää – liikennettä kiertoreiteille

Mustassalahdessa suljetaan kiertoliittymän Näsijärvenkadun ja Paasikivenkadun välisiä ajoratoja päällystystöiden vuoksi keskiviikosta perjantaihin 14.–16.8.2024. Hämeenpuistosta tuleva liikenne ohjataan kiertoreitille, mutta kulku avataan iltapäivisin klo 14–18.

Hämeenpuistosta länteen Paasikivenkadulle suuntaava autoliikenne ohjataan Satakunnankadun ja Sepänkadun sillan kautta. Lännen suunnasta Paasikivenkatua pääsee ajamaan kiertoliittymän kautta Kortelahdenkadulle, mutta ajoradan paikka saattaa vaihdella kaistalta toiselle.

Ranta-Tampellasta autoliikenteen kiertoreitti länteen Paasikivenkadun suuntaan kulkee Verstaankadun, Juhlatalonkadun, Lapintien, Satakunnankadun ja Sepänkadun sillan kautta. Ajoyhteys Ranta-Tampellasta Paasikivenkatua Mustaanlahteen suljetaan jo tiistaina 14.8. kello 9–15, ja se on suljettu päällystyksen aikana kokonaan. Ranta-Tampellaan pääsee ajamaan Paasikivenkatua Mustastalahdesta päällystyön aikanakin.

Jalankulkuun ja pyöräilyyn ei tehdä muutoksia nykyisistä liikennejärjestelyistä poiketen. 

Päällystystä ei voida tehdä vesisateella, joten kiertotiejärjestelyt ovat tarvittaessa käytössä vielä ensi viikon tiistaihin asti.

Linja-autoliikenne on päällystysten ajan kiertoreitillä, tarkemmat reitit ja pysäkit löytyvät Nyssen sivuilta.

Uutista päivitetty 13.8.2024. Päällystyöt alkavat jo keskiviikkona 14.8.2024.
 

Lisätietoja

Juuso Kettunen
Katutyöt: Hervannan Kaivin Oy
Puhelin:
010 271 7883
Lauri Kyllästinen
Katutyöt: Hervannan Kaivin Oy:
Puhelin:
010 271 7882
Jaa sosiaalisessa mediassa