Herwoodfest tuo nuorten näköiset festarit Hervantaan

Hervantalaiset nuoret ovat jälleen rakentaneet oman näköisensä festivaalin tamperelaisille nuorille. Lauantaina 31.8. Hervannan keskustassa järjestettävä tapahtuma on jo viides Herwoodfest.

Tänä vuonna Herwoodfestin lavalle nousee kaksi Suomen tämän hetken kovinta rap-artistia Shrty ja Fabe sekä kaksi nousevaa tamperelaista nuorta tähteä King Yare ja Seba. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla monenlaista oheisohjelmaa glittermeikeistä ohjattuun graffitien maalaukseen. Hervannan nuoret järjestävät tapahtuman yhdessä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajien kanssa.

­– Tapahtuman keskiössä on nuorten osallisuus. Jos meillä ei ole nuoria, jotka haluavat järjestää Herwoodfestiä, tapahtumaa ei silloin järjestetä. Toistaiseksi tällaista tilannetta ei ole kuitenkaan tullut vastaan, vaan nuoret ovat halunneet vuodesta toiseen järjestää toisille nuorille oman näköisensä festarit, kertoo Hervannan nuorisokeskus Kupolin nuoriso-ohjaaja Mari-Katri Lempinen.

Herwoodfest järjestetään 31.8.2024 klo 16–20 Hervannassa Muusan aukiolla. Tapahtuma on suunnattu nuorille ja se on päihteetön ja maksuton. 

Lisätietoja

Mari-Katri Lempinen
Nuoriso-ohjaaja
Puhelin:
050 385 0215
Jaa sosiaalisessa mediassa