Tilaa Tampereen kaupungin uutiset omaan sähköpostiin

Voit nyt tilata Tampereen kaupungin uutiset omaan sähköpostiisi arkipäivisin julkaistavana uutiskirjeenä. Sähköinen uutiskirje koostaa kaupungin Tampere.fi-verkkosivuilla julkaistut päivän uutiset ja artikkelit. Uutiskirje toteutetaan asukkaiden toiveesta.

Ajankohtaisia Tampereen kaupungilta -uutiskirjeen voit tilata Tampere.fi-verkkosivujen kautta etusivulla ja Ajankohtaista-sivulla olevista tilauslinkeistä. Linkki tilauslomakkeeseen löytyy myös tämän uutisen lopusta.

Uutiskirjeen tilauslomakkeella voit valita, tilaatko kaikki uutiset ja artikkelit vai omien valintojesi mukaiset. On mahdollista valita uutiset ja artikkelit vain tietyistä aiheista, elämäntilanteista tai Tampereen alueista. Voit esimerkiksi tilata pelkät kulttuurin ja vapaa-ajan ajankohtaiset, tai vaikkapa ikääntyneille suunnatut ajankohtaiset, tai vaikkapa itäiseen Tampereeseen liittyvät ajankohtaiset.

Uutiskirje on toteutettu verkkosivujen uutissyötteiden avulla automaationa, joka lähtee tilaajilleen sähköpostilla päivittäin maanantaista perjantaihin kello 15.30. Kello 15.30 jälkeen julkaistut uutiset ja artikkelit ovat mukana seuraavan päivän uutiskirjeessä. Uutiskirje on toistaiseksi saatavilla vain suomenkielisenä.

Uutiskirjeellä vastaamme asukkaiden toiveeseen. Sähköistä uutiskoostetta on toivottu muun muassa asukasviestintäkyselyssä. Uutiskirje tarjoaa myös mahdollisuuden saada kaupungin ajankohtaistietoa aluekohtaisesti, mikä myös on ollut asukkailla toiveena.

Teksti: Satu Aalto
Kuvat: Mikko Vares
Jaa sosiaalisessa mediassa