Presidentti Stubb vierailee Tampereella 18.9.2024

Tasavallan presidentti Alexander Stubb vierailee Tampereella keskiviikkona 18. syyskuuta 2024.

Vierailun aluksi presidentti Stubb tarkastaa Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen. Tarkastuskäynnillä presidentti tutustuu logistiikkalaitoksen toimintaan.

Tarkastuskäynnin jälkeen presidentti Stubb tapaa lounaalla Tampereen kaupungin johtoa sekä alueella toimivien puolustusteollisuuden yritysten edustajia. Lounasta isännöi pormestari Kalervo Kummola.

Iltapäivällä presidentti vierailee Tampereen yliopistolla, jossa hän pitää puheenvuoron ja keskustelee opiskelijoiden kanssa. Puheenvuoro käsittelee geopolitiikkaa ja maailmanjärjestyksen murrosta.

Yliopistolta presidentti Stubb siirtyy Tampereen seudun työväenopisto Sampolaan, jossa hän osallistuu Tampereen kaupungin kulttuurijohtaja Sampo Terhon juontamaan paneelikeskusteluun kulttuurista yhteiskunnan voimavarana. Aiheesta ovat keskustelemassa presidentin lisäksi Sara Hildénin taidemuseon johtaja Anna Hjorth-Röntynen, Tampereen Teatterin johtaja Mikko Kanninen ja Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen. Tilaisuus on avoin yleisölle, paikkoja on rajoitetusti.

Päivän päätteeksi presidentti vierailee teknologiayhtiö Insta Groupissa.

Lisätietoja

Neea Loimuvirta
Erityisavustaja
Puhelin:
040 543 5412
Jaa sosiaalisessa mediassa