Lasten Pirkkaset -kulttuurikuukausi hakee kiertävää työpajaa ajalle 1.-28.2.2025

Lastenkulttuurikuukausi Lasten Pirkkaset hakee kiertävää työpajaa ja pyytää tarjouksia lapsille suunnatuista työpajoista. Maksuttomien tapahtumien kohdeasiakkaina ovat 3–8-vuotiaat
lapset perheineen. Haku on avoinna 18.9.–6.10. välisen ajan Pirkanmaan kulttuuripankissa.

Lasten Pirkkasten kiertävä työpaja järjestetään n. 20 kertaa Pirkanmaan eri kunnissa helmikuun aikana. Työpajatiloina toimivat erilaiset tilat, kuten kirjastot, koululuokat tai kulttuurikeskukset. Haun taiteenlajia ei ole rajattu, mutta työpajassa tulee ottaa huomioon Lasten Pirkkasten vuoden 2025 teema ”osallisuus”. Osallisuusteema kutsuu lapsia mukaan tekemään taidetta yhdessä ja vaikuttamaan työpajan lopputuloksen syntymiseen.

Haku Pirkkasten kiertäväksi työpajaksi toteutetaan Pirkanmaan kulttuuripankissa osoitteessa www.kulttuuripankki.fi ja se päättyy 6.10.2024. Haku toteutetaan palvelussa tarjouspyyntönä ja se vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Palvelun käyttö on maksutonta. Valinnat tehdään 31.10. mennessä ja yksityiskohdista sovitaan valittujen toteuttajien kanssa erikseen. Pidätämme oikeuden olla valitsematta ketään tarjouksen esittäneistä tarjoajista.


Miten voit tehdä tarjouksen:

1. Mene verkko-osoitteeseen www.kulttuuripankki.fi
2. Mikäli sinulla ei ole vielä profiilia Kulttuuripankissa, tulee sinun luoda oma profiili, että voit osallistua tarjoushakuun. Liittyminen on maksutonta.
3. Klikkaa sivun yläreunassa olevaa rekisteröidy-linkkiä. Valitse Tekijä-vaihtoehto ja täytä rekisteröitymislomakkeen tiedot.
4. Tämän jälkeen odota, että Kulttuuripankin ylläpito hyväksyy profiilisi. Tähän menee 1–2 arkipäivää. Sinulle ilmoitetaan hyväksymisestä sähköpostitse.
5. Kun profiilisi on hyväksytty, mene osoitteeseen www.kulttuuripankki.fi ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.
6. Sen jälkeen klikkaa Tarjouspyynnöt-linkkiä, niin löydät Lasten Pirkkasten kiertävä esiintyjä-haun tiedot ja ohjeet.

Lisätietoja

Merja Kostamovaara
Koordinaattori
Puhelin:
044 431 4740
Teksti: Merja Kostamovaara
Kuvat: Aliisa Piirla
Jaa sosiaalisessa mediassa