Kivikirkontien ja Viskarinkadun risteysalueella kaivuutöitä 23.9. alkaen - Messukylän tekonurmikentän pysäköintialue poissa käytöstä

Messukylässä kulku Kivikirkontieltä Viskarinkadulle länteen päin on suljettuna 23.9.–11.10.2024 katutöiden vuoksi. Tekonurmikentän parkkipaikat ovat töiden ajan poissa käytöstä.
Messukylän tekonurmikenttä.
Messukylän tekonurmikenttä.

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä rakentaa Messukylän vanhalla kirkolla huoltorakennusta, jonka kunnallistekniikkaliittymien vuoksi tehdään kaivuutöitä katualueella sekä Messukylän tekonurmikentän ja kirkon pysäköintialueella aikavälillä 23.9.–11.10.

Liikennejärjestelyt eivät suoranaisesti vaikuta Messukylän tekonurmikentälle kulkemiseen, mutta parkkipaikat ovat poissa käytöstä. Tällä hetkellä kadunvarsipysäköinti on väliaikaisesti sallittu Kivikirkontiellä.

Saatto- ja huoltoliikenne Messukylän tekonurmikentälle on alkanut kulkea Messukylän vanhan kirkon puiston nurmikon kautta. Tämä reitti suljetaan puomein, koska kulkuneuvoilla ajetaan arvokkaiden vanhojen tammipuiden juurien yli, mikä vaurioittaa puita. 

Jaa sosiaalisessa mediassa