Ohjaamo on mukana Asunnottomien yön keräyksessä ja tapahtumassa

Valtakunnallista Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17.10.2024. Tampereen Ohjaamo on mukana Kumppanuustalo Arttelin tapahtumassa ja osallistuu myös keräykseen. Erityisesti hygieniatarvikkeet, alusvaatteet, sukat sekä lämpimät vaatteet ja reput ovat tarpeellisia. Keräystavaroita voi tuoda Ohjaamolle 10.10.2024 asti.

Valtakunnallista Asunnottomien yötä vietetään 17.10.2024. Vuoden 2024 teemana on "Piilossa asunnottomana." Tampereen Ohjaamo osallistuu Kumppanuustalo Arttelissa järjestettävään Asunnottomien yö –tapahtumaan ja keräykseen, jonka tavarat jaetaan asunnottomille.

Keräystavaroita voi tuoda myös Ohjaamolle

Voit tuoda keräystavaroita Ohjaamolle maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13–16 sekä tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–16 10.10.2024 asti. Ohjaamo sijaitsee osoitteessa Hammareninkatu 5 B, 1. kerros. Tavarat toimitetaan Kumppanuustalo Arttelille, joka jakaa ne eteenpäin asunnottomille.

Erityisesti hygieniatarvikkeet, kuten saippuat, shampoot, hammastahnat ja -harjat, deodorantit, partahöylät, käsidesit, kuukautissuojat sekä alusvaatteet ja sukat ovat tarpeellisia. Myös puhtaat ja lämpimät ulko- ja sisävaatteet, kuten takit, villapaidat, pipot ja hanskat sekä reput, kestokassit ja olkalaukut ovat tervetulleita.

Asunnottomien yö –tapahtuma

Asunnottomien yö –tapahtuma järjestetään tiistaina 17.10.2024 kello 14.30–22.00 Kumppanuustalo Arttelissa osoitteessa Mustanlahdenkatu 22. Tapahtumassa jaetaan keräykseen lahjoitettuja vaatteita ja tarvikkeita. Tarjolla on myös lämmintä ruokaa ja juomaa. Paikalla on erilaisia järjestöjä ja toimijoita, jotka esittelevät toimintaansa ja tarjoavat neuvontaa asunnottomuuteen ja muihin sosiaalisiin haasteisiin liittyen.

Tule mukaan auttamaan!

Teksti: Tuija Jaatinen
Jaa sosiaalisessa mediassa