Työmarkkinatorin asiointipalvelujen häiriö on korjaantumassa

Työmarkkinatorin asiointipalvelut toimivat tällä hetkellä normaalisti. Hitautta tai lyhyitä käyttökatkoja saattaa vielä esiintyä.

Työmarkkinatorin verkkosivuilla ja asiointipalvelujen käytössä havaittiin häiriöitä tiistaina 15.10.2024. Häiriöt ovat johtuneet Työmarkkinatorin tietojärjestelmissä tehdyistä muutostöistä, joita on tehty ajalla 10.10.–14.10.2024. Tällä hetkellä toiminnassa ei ole havaittu enää häiriöitä. Hitautta tai lyhyitä käyttökatkoja saattaa vielä esiintyä.

Häiriöiden vuoksi asiakkaat eivät välttämättä ole päässeet Työmarkkinatorin verkkosivuille tai käyttämään sen palveluja. Jos asiointi on estynyt häiriön vuoksi, asian voi hoitaa jälkikäteen. Viiveet asiakasjärjestelmien toiminnassa eivät aiheuta asiakkaille työttömyysturvaan liittyviä seuraamuksia.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen kaikki toimipisteet ovat avoinna ja asiakaspalvelunumerot toimivat normaalisti. Tapaamiset asiakkaiden kanssa järjestetään sovitusti. Käyttökatkosta johtuen asiakkaiden asioiden käsittelyssä voi olla viivettä.

Myös valtakunnallinen henkilöasiakkaan yleinen neuvontapalvelu toimii numerossa 0295 025 500.

Seuraamme edelleen tilannetta ja annamme tarvittaessa lisätietoja myöhemmin.

Teksti: Petra Mattila
Jaa sosiaalisessa mediassa