Kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 21.10.2024

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 21.10.2024 Tampere-talossa. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen. Lähetystä voi myös tulla seuraamaan Tampere-talon pääaulaan yleisökatsomoon.

Kokouksen asialistalla yhtenä merkittävänä asiana on Pirkkala–Linnainmaa-raitiotien rakentaminen. Valtuustolle esitetään, että raitiotietä Tampereen Linnainmaalta Pirkkalaan rakennettaisiin vaiheittain, ensimmäisessä vaiheessa osuudet Sorin aukiolta Partolaan ja Kaupin kampukselta Niihamaan. Rakentamista käsitellään sekä Tampereen että Pirkkalan valtuustossa.

Kaupunginvaltuusto käsittelee kokouksessaan myös kaupunginhallituksen vastausta tarkastuslautakunnan huomioihin vuodelta 2023, kaupungin toiminnan ja talouden katsausta kuluvalta vuodelta sekä tarkastuslautakunnan arviointiraporttia kaupungin toiminnan ja talouden toteutumisesta vuonna 2024. Lisäksi esityslistalla on muun muassa luottamushenkilöiden vaaleja, kaava-asioita ja jätettyjen valtuustoaloitteiden käsittelyä.

Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata Tampere.fi-verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä lomakkeella. X:ssä (entinen Twitter) voi keskustella tunnisteella #trevaltuusto.

Yleisö pääsee halutessaan seuraamaan suoraa lähetystä kokouksesta Tampere-talon pääaulassa olevalta näytöltä. Tampere-talon osoite on Yliopistonkatu 55.


 

Jaa sosiaalisessa mediassa