Nettijumppaa syksyn iloksi

Nettijumppa jatkuu jälleen 24.10. suorin lähetyksin Tampereen kanavalla.

Nettijumpan suora lähetys lähetetään aina torstaisin klo 12 nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:sta. Jumpan tallenne säilyy ainakin viikon ajan jumpattavana, joten voit jumpata sen oman aikataulusi mukaan. Pyydä myös kaveriasi mukaan jumppaamaan! Tuolijumpan suora lähetys alkaa torstaisin klo 13.

Loka-marraskuun jumppien teemoja:

  • 24.10. klo 12 lempeä joogapilates-harjoitus. Harjoitusta varten tarvitset alustan, jonka päälle voit asettua makaamaan. Lisäksi voit varata tyynyn tai torkkupeiton, jos tarvitset koroketta tai pehmustetta lantion tai polvien alle.
  • 31.10. klo 12 ryhtiä rankaan kepillä. Varaa itsellesi esimerkiksi mopin tai harjan varsi tai sauvakävelysauva. Liikkeet tehdään seisten, joten et tarvitse alustaa.
  • 7.11. klo 12 Asahi. Asahi on Suomessa kehitettyä terveysliikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahi on lempeää liikuntaa keholle ja mielelle, ja harjoitus tehdään seisten.

Loka-marraskuun tuolijumppien teemat:

  • 24.10. klo 13 tuolivenyttely. Lempeä istuen tehtävä venyttelytuokio.
  • 31.10. klo 13 tuolijumppaa kepin kanssa. Jumppaa varten voit varata itsellesi harjan tai mopin varren. Voit osallistua myös ilman keppiä.
  • 7.11. klo 13 tuoliasahi. Asahi on Suomessa kehitettyä terveysliikuntaa. Tuoliasahi-harjoitus tehdään tuolilla istuen.

Nettijumppiin pääset mukaan Tampereen kanava -verkkosivun kautta.

Jaa sosiaalisessa mediassa