Treduka 24 on Pirkanmaan suurin kasvatus- ja opetusalan messutapahtuma – Paikalle tulossa tuhansia kävijöitä

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 9.11.2024 Treduka 24 -messutapahtuma, joka on suunnattu Tampereen kaupunkiseudun kuntien varhaiskasvatuksen sekä esi- ja perusopetuksen koko henkilökunnalle. Tapahtumaan odotetaan tuhansia osallistujia.

– Treduka 24 -messut ovat inspiroiva ja yhteisöllinen tapahtuma Tampereen kaupunkiseudun kuntien kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle. Tilaisuudessa osallistujat saavat kuulla kasvatuksen ja opetuksen tulevaisuuteen liittyvistä ajankohtaisista teemoista, minkä lisäksi he pääsevät kohtaamaan toisiaan ja virkistymään, kertoo messujen tuottaja Outi Söderholm Tampereen seudun Osakkeelta.

Tredukassa nähdään kasvatus- ja opetusalan vaikuttajia ja yhteiskunnallisesti kiinnostavia huippuasiantuntijoita. Kansainvälisen vieraan professori Anne Bamfordin lisäksi mukana on Suomen eturivin asiantuntijoita kuten aivotutkija Mona Moisala, kasvatuspsykologian professori Niina Junttila, professori Arto O. Salonen, kirjailija Tuomas Kyrö ja toimittaja-valokuvaaja Meeri Koutaniemi. Päälavalla juontajana ja paneelien vetäjänä toimii valovoimainen toimittaja Katja Ståhl.

Kiinnostavan ja ajankohtaisen messupöhinän viimeistelevät näytteilleasettajat, seudun ajankohtaiset aiheet pop-up-lavalla sekä Suomen tämän hetken suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva Arppa.

Laatua seudullisella yhteistyöllä

Tampereen seudun Osake on Tampereen kaupunkiseudun kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle suunnattu osaamisen kehittämispalvelu, jota kaupunkiseudun kunnat tuottavat yhdessä.

Osakkeen työ pohjautuu osaamisen kehittämisen keskittämiseen sekä selkeään kuntien ohjausmalliin, jolla varmistetaan, että palvelut vastaavat strategioihin sekä kulloinkin ajankohtaisiin tarpeisiin. Osake on osaltaan luomassa tiedon jakamisen kulttuuria, jossa myös opitaan toinen toisilta ja jaetaan hyviä käytäntöjä. Vastaavanlaajuista kuntien itsensä tuottamaa toimintamallia osaamisen kehittämiseen ei Suomesta löydy.

– Treduka 24 on upea esimerkki kuntarajat ylittävästä laadukkaasta yhteistyöstä ja vertaisoppimisesta, toteaa Outi Söderholm.

Lisätietoja

Outi Söderholm
Treduka 24 -messujen tapahtumatuottaja Koordinaattori
Puhelin:
040 193 7662
Teksti: Outi Söderholm ja Johanna Kurela
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa