Mun Tampere -huppariin pukeutunut kaupungin työntekijä on yleisön edessä keskustelemassa heidän kanssaan.

Muu osallistuminen

1.10.2024 klo 16.00-17.30

Osallistu

Tamperelaisten ilta pääkirjasto Metsossa 1.10.2024

Tervetuloa pääkirjasto Metson tamperelaisten iltaan, jossa pääset valtuustokahveilla tapaamaan kaupunginvaltuutettuja! Tapahtuma on osa kirjaston järjestämää Tekoja! -kansalaisvaikuttamisen päivää.

Mitä tamperelaisten illat ovat?

Tamperelaisten illat ovat asukastapahtumia, joihin ovat kaikki tervetulleita. Tapahtumissa noudatetaan kaupungin turvallisemman tilan periaatteita.

Tamperelaisten iltojen toteutustapa vaihtelee. Jokaisen illan aikana osallistujat kuulevat kaupungin ajankohtaisista asioista ja voivat ottaa kantaa niihin. Ohjelmassa on usein asiasisällön ja kahvitarjoilun lisäksi kulttuuria sekä mahdollisuus tutustua alueen yhdistyksiin ja niiden toimintaan.

Osassa tamperelaisten iltoja on mukana myös pormestari, apulaispormestarit ja valtuuston puheenjohtaja.

Tamperelaisten iltoja on useita kertoja vuodessa eri puolilla kaupunkia. Osaa tilaisuuksista voi seurata suorana lähetyksenä Tampereen kanavalla.

Pääkirjasto Metsossa valtuustokahvit

Tampereen päivänä 1.10.2024 on pääkirjasto Metsossa laaja Tekoja!-tilaisuus klo 15–19.30. Tapahtumassa juhlitaan kansalaisvaikuttamisen mahdollisuuksia sekä Miina Sillanpäätä, joka oli Suomen ensimmäinen naisministeri ja merkittävä järjestöaktiivi. 

Tekoja!-tilaisuuden aikana pääkirjasto Metsossa esitellään erilaisia tekoja ja tapoja vaikuttaa Tampereella yhteisiin asioihin. Osana tätä kokonaisuutta on tamperelaisten ilta, jossa osallistujat pääsevät valtuustokahveilla tapaamaan kaupunginvaltuutettuja ja keskustelemaan heidän kanssaan. Tilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleita! Tarjoilut on varattu 150 hengelle.

Lue lisää: Tekoja! -kansalaisvaikuttamisen päivä

Paikka

Pääkirjasto Metso, Pirkankatu 2 33210 Tampere
Jarno Koskinen
Aluekoordinaattori
Puhelin:
040 806 3987