Mun Tampere -huppariin pukeutunut kaupungin työntekijä on yleisön edessä keskustelemassa heidän kanssaan.

Keskustelutilaisuus

3.10.2024 klo 17.00-19.00

Osallistu

Tamperelaisten ilta Tesomalla 3.10.2024

Tesoman tamperelaisten illassa on esillä viime kesänä toteutetun asukaskyselyn tuloksia. Pääset tutustumaan niihin ja keskustelemaan niistä. Tapahtumassa on myös erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa sekä paikallisia yhdistyksiä esittelemässä toimintaansa. Tervetuloa paikalle lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi!

Mitä tamperelaisten illat ovat?

Tamperelaisten illat ovat asukastapahtumia, joihin ovat kaikki tervetulleita. Tapahtumissa noudatetaan kaupungin turvallisemman tilan periaatteita.

Tamperelaisten iltojen toteutustapa vaihtelee. Jokaisen illan aikana osallistujat kuulevat kaupungin ajankohtaisista asioista ja voivat ottaa kantaa niihin. Ohjelmassa on usein asiasisällön ja kahvitarjoilun lisäksi kulttuuria sekä mahdollisuus tutustua alueen yhdistyksiin ja niiden toimintaan.

Osassa tamperelaisten iltoja on mukana myös pormestari, apulaispormestarit ja valtuuston puheenjohtaja.

Tamperelaisten iltoja on useita kertoja vuodessa eri puolilla kaupunkia. Osaa tilaisuuksista voi seurata suorana lähetyksenä Tampereen kanavalla.

Tesomalla keskustellaan alueen kehittämisestä

Tesoman tamperelaisten illassa pääteemana ovat asukkaiden toiveet alueen kehittämisestä. Keskustelun pohjana ovat kesällä 2024 toteutetun asukaskyselyn tulokset.

Tilaisuudessa esiintyy lastenmusiikkiyhtye Höpinätötterö sekä lastentaikuri Paspartuu. Mukana on myös paikallisia yhdistyksiä esittelemässä toimintaansa.

Kahvi- ja mehutarjoilut on varattu sadalle hengelle.

Paikka

Tesoman hyvinvointikeskus (Westeri), Tesomankatu 4 33310 Tampere
Jarno Koskinen
Aluekoordinaattori
Puhelin:
040 806 3987