Osallistu työpajaan 4.6. Tesomalla ja kerro mielipiteesi kasviproteiinituotteista

Ajatushautomo Demos Helsinki ja Tampereen kaupungin Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma järjestävät tiistaina 4. kesäkuuta kasvisruokaan ja kasviproteiinituotteisiin keskittyvän ruokapäivän Tesomalla. Aamupäivällä järjestetään työpaja, jossa paneudutaan kasviproteiineihin ja niiden käytön edistämiseen hyväksyttävyyden näkökulmasta. Tervetuloa mukaan!
Ruokapyödässä tarjolla linssibataattikeittoa, juuressalaattia ja marinoitua tofua.
Osallistuaksesi työpajaan sinulla ei tarvitse olla kokemusta kasviproteiineistä eikä sinun tarvitse olla kasvisruokailija.

Kasviproteiinilla tarkoitetaan erilaisia proteiinipitoisia kasvikunnan tuotteita sekä erilaisia kasvipohjaisia valmisteita, joita käytetään korvaamaan lihaa, kalaa ja muita eläinkunnan tuotteita ruoanlaitossa.

Tesoman hyvinvointikeskuksessa järjestettävässä työpajassa syvennytään pohtimaan muun muassa seuraavia kysymyksiä:

  • Mitä jos lihavaihtoehtojen määrää esimerkiksi ruokakaupoissa rajoitettaisiin ja niitä korvattaisiin kasviperäisillä proteiineilla?
  • Auttaisiko tiettyjen tuotteiden poistaminen tekemään kestävämpiä ja terveellisempiä kulutusvalintoja?

Työpaja on avoin kaikille täysi-ikäisille henkilöille. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kasviproteiinien käytöstä tai edes kasvisruoasta. Toivomme mukaan erilaisia osallistujia, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ajatuksiaan teemaan liittyen. Työpajan päätteeksi osallistujille tarjotaan lounas.

Osallistuaksesi ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä sähköisen lomakkeen kautta (linkki alla) tai yhteisökahvila OmaNaapurin tiskille. (HUOM! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu.)

Aika ja paikka: ti 4.6. klo 10–12.00, Tesoman hyvinvointikeskus 1. kerros (Tesomankatu 4).

Työpajasta vastaa Demos Helsinki ja se järjestetään osana EU-rahoitteista LIKE A PRO -hanketta.

Lisätietoja

Mimmi Virtanen
Suunnittelija
Teksti: Sinianna Kuosmanen, Mimmi Virtanen
Kuvat: Mimmi Virtanen
Jaa sosiaalisessa mediassa