Mansen massit -äänestys jatkuu sunnuntaihin asti – käy äänestämässä kolmea suosikkiasi

Mansen massit -yhteisörahalla tuetaan tamperelaisten itse toteuttamaa toimintaa, joka tuo iloa ja eloa eri puolille kaupunkia. Tamperelaiset päättävät äänestämällä, millaisille tapahtumille ja toiminnalle yhteisörahaa myönnetään. Äänioikeus on kaikilla, jotka asuvat tai opiskelevat Tampereella. Äänestämään pääsee verkossa sekä lomakkeella kuudessa kirjastossa. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 2.6.2024 asti.

Äänestys käydään ensisijaisesti verkossa: Mansen massit -äänestäminen.

Äänestäminen on mahdollista myös lomakkeella eri puolilla kaupunkia kuudessa kirjastossa niiden aukioloaikoina: pääkirjasto Metsossa sekä Hervannan, Koilliskeskuksen, Kämmenniemen, Lielahden ja Tesoman kirjastossa.

Äänestysvaihtoehtoja on 93. Niihin voi tutustua kaupungin verkkosivuilla: Mansen massit -yhteisörahan äänestysvaihtoehdot.

Vaihtoehdot on jaettu haetun rahasumman mukaan kolmeen ryhmään. Äänestäessä pääsee valitsemaan jokaisesta ryhmästä oman suosikkinsa.

Mansen massit -äänestyksessä tamperelaiset valitsevat, millaista toimintaa he haluavat tähän kaupunkiin. Yhteisörahaa myönnetään niille, jotka saavat eniten kannatusta. Rahaa on jaossa kaikkiaan 140 000 euroa.

– Jo tuhannet tamperelaiset ovat käyneet äänestämässä. Valittavana on erittäin laaja valikoima mielenkiintoista ja mukavaa toimintaa. Joukossa on perinteisiä kaupunginosatapahtumia, suuria festareita, eri ikäryhmille suunnattua kulttuuri- ja liikuntatoimintaa, konsertteja ja muita yhteisöllisiä tapahtumia. Kaikki toiminta on kaikille avointa ja pääsymaksutonta, suunnittelija Lotta Harsunen kertoo.

– Massirahaa hakeneille yhdistyksille, ryhmille ja asukkaille on tärkeää, että niiden esittämää toimintaa kannatetaan. Moni hieno tapahtuma tai toiminta jää toteutumatta, jos ne eivät saa yhteisöavustusta, jatkaa aluekoordinaattori Jarno Koskinen.

Lisätietoja

Lotta Harsunen
Suunnittelija
Puhelin:
040 568 6122
Jarno Koskinen
Aluekoordinaattori
Puhelin:
040 806 3987
Teksti: Johanna Kurela
Kuvat: Jarno Koskinen
Jaa sosiaalisessa mediassa