Taidekaari hakee osa-aikaisia taidekasvattajia lukuvuodelle 2024–25

Tampereen kaupungin kulttuurikasvatusohjelma Taidekaari laajenee tavoittamaan syksyllä 2024 varhaiskasvatuksen 3–4-vuotiaat. Taidekaari hakee kolmea osa-aikaista taidekasvattajaa työskentelemään Tampereen varhaiskasvatuksen piirissä olevien lasten ja heidän perheidensä parissa.

– Haemme nyt lukuvuodelle 2024–25 kolmea osa-aikaista taidekasvattajaa, joilla on hallussa oman taiteenlajinsa, taito monitaiteiseen työotteeseen ja halu työskennellä varhaiskasvatuksen piirissä. Kyseessä olevat tehtävät ovat uusia, kertoo lastenkulttuurin johtava koordinaattori Piia Karkkola.

Taidekaari tavoittaa noin 20 000 lasta ja nuorta joka vuosi. Laajentuminen varhaiskasvatuksen puolelle on tapahtunut vaiheittain, ensin viisivuotiaisiin ja nyt 3–4 vuotiaisiin. Haussa on kolme taidekasvattajaa, joilla on jo kokemusta lapsiryhmien kanssa työskentelemisestä sekä intoa ja halua käyttää oman taiteenlajinsa osaamista vaihtuvissa varhaiskasvatusympäristöissä osana Taidekaarta.

Haku on auki 31.7.2024 saakka. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan mahdollisimman pian hakuajan jälkeen ja työhaastattelut pidetään jo viikolla 32.

Lisää tietoja työpaikasta sekä hakuohjeet löydät Kuntarekryn verkkosivuilta.

Teksti: Piia Karkkola
Kuvat: Teemu Keskinen
Jaa sosiaalisessa mediassa