Tampereella juhlitaan Stanley Cup -mestaruutta täydessä Nokia Arenassa – tapahtumaa voi seurata maailmanlaajuisesti

Florida Panthersin tamperelaislähtöisen kapteenin Aleksander ”Sasha” Barkovin Stanley Cup -juhlaan on tulossa noin 15 000 ihmistä, eli tapahtuma on varattu lähes täyteen. Jääkiekkofanit ympäri maailmaa voivat seurata kansanjuhlaa Yle Areenasta, joka lähettää sen suorana lähetyksenä Tampereen Nokia Arenalta keskiviikkona 31.7. klo 17 alkaen.
Kuva: Panthers PR, Florida Panthers

Barkovin NHL-seura Florida Panthers on yhteistyön merkeissä lupautunut markkinoimaan Stanley Cup -juhlan katsomismahdollisuutta omissa sosiaalisen median kanavissaan.

 ‒ Tampere on Suomen jääkiekkopääkaupunki, ja nyt saatava kansainvälinen näkyvyys vahvistaa kaupunkimme asemaa kiekon kotina entisestään. Olemme ylpeitä ja iloisia, että koko Tampere saa juhlia Stanley Cup -pokaalia yhdessä Aleksander Barkovin ja hänen joukkuekavereidensa kanssa. Kiitos hyvästä yhteistyöstä Ylelle, Florida Panthersille ja Tamhockeylle, Tampereen pormestari Kalervo Kummola sanoo.

Yle Areenan suora lähetys mahdollistaa kansanjuhlan seuraamisen myös heille, jotka eivät pääse fyysisesti paikan päälle. Tapahtuma on katsottavissa kaikkialla maailmassa, joten myös jääkiekkofanit ympäri maailmaa pääsevät juhlimaan ensimmäistä suomalaista NHL Stanley Cup -mestaruuskapteenia. 

‒ Kokonaisuus toteutetaan osana Ylen avoin alusta -pilottihanketta, eli tässä tapauksessa Tamhockey vastaa tapahtuman teknisestä tuotannosta yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa, ja Yle välittää sen Areenassa. Tällä tavoin saamme yhä enemmän tapahtumia Areenan kautta katsottavaksi, kommentoi Ylen Urheilu ja tapahtumat -yksikön tapahtumapäällikkö Jyri Kataja-Rahko.

Florida Panthers onnittelee mestaruuskapteeniaan

Myös Barkovin jääkiekkoseura Florida Panthers on innoissaan Tampereen Stanley Cup -juhlasta.

‒ On hienoa, että Aleksander saa nyt tilaisuuden nauttia saavutuksestaan kotikaupungissaan, sillä hän on omistanut paljon aikaansa sekä yhteisöllemme Etelä-Floridassa että lajilleen, Florida Panthersin jääkiekkotoiminnan johtaja ja General Manager Bill Zito toteaa.

‒ Onnittelut Sashalle hänen saavutuksistaan ja panoksestaan niin Florida Panthersille kuin myös kotikaupungilleen Tampereelle ja koko jääkiekkoilulle. Odotamme jo hänen paluutaan syksyllä, Zito jatkaa.

Lisätietoja

Saara Saarteinen
Tapahtumapäällikkö
Puhelin:
040 801 6222
Aki Hautamäki
Kehitys- ja tapahtumajohtaja, Tappara / Tamhockey Oy
Puhelin:
044 785 0204
Jyri Kataja-Rahko
Tapahtumapäällikkö Urheilu & Tapahtumat, Yle
Puhelin:
0400 601 074
Kuvat: Panthers PR, Florida Panthers
Jaa sosiaalisessa mediassa