Nauti elokuusta Haiharan luonnonhelmassa

Elokuussa Haiharan alueella tapahtuu vielä paljon joogasta kirppikseen ja luontohetkeen.
Puistojoogaajia Haiharan puistossa.
Puistossa mahtuu tekemään monenlaista.

Kesän viimeinen kuukausi tuo mukanaan vielä monta hetkeä Haiharan ihastuttavan luonnon keskellä.

Maanantaisin 12.8., 19.8., 26.8. klo 18–19 jatkuu Sointukylpy Runebergin mökin viereisellä nurmikolla. Sointukylpy on rentouttava äänimatka tiibetiläisten äänimaljojen, kongin, koshin ja muiden soittimien johdattaen sinut syvälle rentoutumisen tilaan maadoittavan luonnon ympäröimänä. Sointukylvyssä maataan rennosti omalla jooga-alustalla tai viltillä, saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi minun luodessa äänimaisemaa teille. Oma alusta, viltti ja tyyny mukaan. Sadesäällä tunti pidetään Valjasvajan katoksessa. Ohjaana Suvi Kangasjärvi, Hyvinvointipalvelut Suveus. Hinta 7 €/krt, maksu käteisellä tai MobilePaylla.

Tiistaina 6.8. klo 17–19 on mahdollisuus päästä osallistumaan Voimauttava luonto -tapahtumaan. Maksuttomassa luontohetkessä tehdään rauhoittavia luontoharjoitteita luontopolulla ja valmistetaan itselle metsäteemainen sisustuskranssi. Tapahtuman aikana on myös mahdollisuus omakustanteisesti nauttia kahvilan tuotteita. Ohjaajana Mira Sorvaniemi (valmistuva Luontoperustainen luovuusvalmentaja). Ilm. 4.8. mennessä 0407773601.

Hatha-joogaa pidetään keskiviikkoaamuisin klo 7.30–8.30 (8 €). Kokonaisvaltaisessa aamuharjoituksessa virkistellään kehoa ja mieltä uuteen päivään. Ota mukaan oma joogamatto, vesipullo ja halutessasi tyyny ja peitto loppurentoutusta varten. Sadesäällä tunti Valjasvajan katoksessa. Ohjaajana Emilia Olkanen (RYT-300).

Torstai-illan puistojooga (5 €) on klo 18–19.15, vetäjänä Martti Mäkelä.

Elokuun lauantaisin klo 12–15 jatkuu Vilttikirppis puistoalueella sään salliessa. 

Lisätietoja

Sanna Ristaniemi
Koordinaattori
Puhelin:
050 336 8664
Teksti: Sanna Ristaniemi
Kuvat: Päivi Hirsiaho
Jaa sosiaalisessa mediassa