Kesäkauden lopettaa maksuton Haihara Jytää! -minifestari

Musiikki ja virvokkeet ovat kesäiltojen siltana ihmisten välillä.
Kaksi bändiä.
Pekko Käppi & K:H:H:L sekä Oskari Salama duo esiintyvät Haihara Jytää!:ssä.

Haiharan kesä on ollut täynnä jokaviikkoisia suosittuja ja maksuttomia Puistokonsertteja. Niissä monipuoliset kokoonpanot ovat esiintyneet Valjasvajassa yleisön nauttiessa samalla Kahvikamarin edustalla virvokkeista, auringosta ja ennen kaikkea musiikista. Nyt kun Puistokonsertit ovat Haiharassa saatu kesän osalta paketoitua, päättää Haihara Jytää! -minifestari kesäkauden ulkokonsertit lauantaina 31.8. klo 17–19.

Illan ohjelma:

Klo 17.00 Oskari Salama -duo
Oskari Salama -duo esittää suomen kielellä akustista ja kesäisen helmeilevää pop-rockia kahden tamperelaislähtöisen kitara- ja laulumiehen voimin.

Klo 18.00 Pekko Käppi & K:H:H:L
Pekko Käppi & K:H:H:L on tamperelainen, Suomen folk rock -taivaan nykyhetken kuumin ja kovaäänisin nelikkö. Yhtye perustettiin jouhikkotaiteilijana ja laulaja-lauluntekijänä tunnetun Pekko Käpin Rammat jumalat -levyn ilmestyttyä vuonna 2013. Sittemmin yhtye on tehnyt viisi levyä, saaneet moisista kiitosta sekä kiertäneet planeettaamme ristiin rastiin. Livenä yhtyeen sointi yltyy helposti jopa hypnoottisesti, kun kepeän hengittävästi etenevät tunnelmat ja huojuvan vaivaton folk-soitanta ajautuvat täysin huomaamattasi kuin omaa häntäänsä jahtaavan pillastuneen koiran kaltaiseksi raivokkaana junnaavaksi rock-paasaukseksi.

Konserttivirvokkeet voit hankkia Haiharan Kahvikamarista, joka on avoinna klo 19 asti. Näyttelyt ovat avoinna klo 12–18. Alueella järjestetään kesällä paljon myös muuta toimintaa ja tapahtumia.

Haiharan taidekeskuksen osoite on Haiharankatu 30. Bussilinja 10 päätepysäkki on aivan vieressä.

Tapahtuman tuottaa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö.

Lisätietoja

Sanna Ristaniemi
Tapahtuman koordinointi ja viestintä Koordinaattori
Puhelin:
050 336 8664
Teksti: Sanna Ristaniemi
Jaa sosiaalisessa mediassa