Tampereen kaupungin nuorisopalvelut jalkautuu eri puolille kaupunkia 10. syyskuuta

Nuorisopalvelut jalkautuu tiistaina 10.9. näkyvästi kouluille, opistoille, julkisiin tiloihin ja ympäri Tamperetta.

Päivän aikana on tarkoitus markkinoida laajasti nuorisopalvelujen tarjontaa sekä harrastamisen ja tekemisen tiloja kaupungissa.

– Tavoitteena on lisätä nuorille tarkoitettujen palvelujen näkyvyyttä, varsinkin niillä alueilla, missä palvelut ovat olleet heikommin saatavilla, sekä levittää tietoa nuorisopalvelujen tarjoamista palveluista niin nuorille, heidän vanhemmilleen kuin muillekin yhteistyökumppaneille, kertoo nuorisopalvelupäällikkö Päivi Niskanen.

Nuorisopalvelut esittäytyy markkinointipäivänsä aikana muun muassa yli 20 oppilaitoksessa sekä nuorisokeskuksissa, kauppakeskuksissa ja pääkirjasto Metsossa.

Osana markkinointipäivää kouluilla toteutetaan nuorten toimintoihin liittyviä toiveita koskeva kysely. Kouluilla vieraillaan 2–3 työntekijän voimin aamupäivällä, ja iltapäivällä jalkaudutaan muihin kohteisiin. Nuorisotaloilla järjestetään myös samana tiistaina nuorten vanhemmille tarkoitettu avointen ovien päivä. Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:lla on kaikille avoimet ovet klo 14–18.

Nuorisopalvelut tarjoaa nuorille monipuolista maksutonta toimintaa ja tiloja ympäri kaupunkia. Nuorten kasvatuksellinen ohjaus on olennainen osa nuoriso-ohjaajan työtä.

Lisätietoja

Päivi Niskanen
Nuorisopalvelupäällikkö
Puhelin:
050 528 7368
Teksti: Satu Jarva
Jaa sosiaalisessa mediassa