Job Fair Tampere -rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen Tampere-talossa 23.10.2024

Suuren suosion saavuttanut Pirkanmaan laajin englanninkielinen rekrytointitapahtuma, Job Fair Tampere, järjestetään jo viidettä kertaa 23.10.2024. Ensimmäinen Job Fair järjestettiin vuonna 2022 Finlaysonilla, ja tapahtuma on kasvanut nopeasti. Nykyään tilaisuus pidetään Tampere-talossa, jossa kävijämäärät ovat olleet 1000–1500 työnhakijan välillä.
Valokuva Job Fair Tampere -tapahtumasta, jossa työnantajayritykset keskustelevat potentiaalisten työnhakijoiden kanssa.
Job Fair Tampere järjestetään Tampere-talolla 23.10.2024

Job Fair Tampere on avoin kaiken kokoisille Pirkanmaalla toimiville yrityksille eri toimialoilta, sekä kaikille työnhakijoille taustasta riippumatta. Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus työnantajille markkinoida avoimia työpaikkoja, jotka eivät vaadi erinomaista suomen kielen taitoa. Tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden vähentää rekrytointiin kuluva aikaa sekä kustannuksia, ja se on myös hyvä tilaisuus tutustua paikallisiin työmarkkinoihin sekä markkinoida omaa yritysbrändiään. Työnantajille tarjotaan muun muassa oma ständipaikka, jossa he voivat tutustua potentiaalisiin työnhakijoihin henkilökohtaisesti.  

Työnhakijoille tapahtuma tarjoaa tilaisuuden keskustella kasvotusten yritysten edustajien kanssa ja kertoa osaamisestaan. Lisäksi työnhakijoilla on mahdollisuus saada ammattilaisen ottama profiilikuva ansioluetteloonsa, osallistua työpajoihin, sekä saada tietoa ja tukea koulutukseen ja työllisyyteen liittyvissä kysymyksissä.

International House Tampere kehittää jatkuvasti keinoja auttaa paikallisia työnantajia rekrytoimaan kansainvälisiä työntekijöitä helpommin. Tapahtuma pyrkii helpottamaan tilannetta, jossa työpaikat ja työnhakijat eivät aina kohtaa, ja kuromaan umpeen kuilua työnantajien ja ammattitaitoisten hakijoiden välillä. Samalla tapahtuma tukee pyrkimyksiä houkutella ja säilyttää kansainvälisiä osaajia Tampereen seudulla, mikä parantaa alueen kilpailukykyä.

Työnantajien kannattaa ilmoittautua mukaan pikimmiten, viimeistään 16.10.2024 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. International House Tampere esittelee yrityksiä ja avoimia työpaikkoja tapahtuman markkinoinnin yhteydessä houkutellakseen oikeat työnhakijat paikalle. 

Lisätietoja

Mirella Mellonmaa
Markkinointiasiantuntija
Teksti: Mirella Mellonmaa
Kuvat: Edgar Koponen
Jaa sosiaalisessa mediassa