Alisa Malinin Beds-näyttely esillä Galleria Vivissä

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä avautuu Alisa Malinin Beds-näyttely. Näyttely on avoinna 26.9.–17.10.2024.

Beds-näyttely kutsuu kävijänsä pysähtymään haavoittuvaisuuden äärelle ja pohtimaan omaa suhdettaan makuuhuoneeseen. Ihminen viettää keskimäärin 26 vuotta elämästään pelkästään nukkuen. Se on valtava määrä aikaa vietettynä sängyssä. Sen lisäksi emme vain nuku sängyissä, vaan se on näyttämö monelle valveillaolon hetkelle. Suhteemme sänkyihin muuttuu eri elämäntilanteiden myötä. 

Beds tarjoaa ikkunan palaan taiteilijan elämästä, joka yleensä jaetaan vain harvoille valituille. Tämä palanen löytyy kuitenkin jokaisen elämästä eikä se katso ikää, sukupuolta tai kansallisuutta. Näyttely koostuu maalauksista, selattavista teoksista ja veistoksesta, joissa yhdistyvät jännittävät materiaalivalinnat ja sekatekniikka.

Mikä galleria Vivi?

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalvelujen näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.
 

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa