Äänestä suosikkiasi Hyvän rakentamisen palkinto 2024 -ehdokkaista 

Tampereen Hyvän rakentamisen palkinto 2024 -ehdokkaat on nyt julkaistu, ja voit äänestää omaa suosikkiasi. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 13.10.2024 saakka. Vuoden 2024 ehdokkaissa on julkisia uudisrakennuksia sekä yksityisiä korjaushankkeita, joissa on vaalittu niiden rakentamisen ajankohdalle tyypillisiä piirteitä.

Hyvän rakentamisen palkinnon tarkoituksena on tukea ja edistää hyvää ja laadukasta rakentamista Tampereella. Palkinnon myöntää Tampereen kaupungin ympäristö- ja rakennusjaosto vuosittain.

Vuonna 2024 palkintoehdokkaita on viisi:

  • As Oy Saukonrinne, Petsamonkatu 1–3, Saukonmäki
  • Eteläpuiston koulu ja päiväkoti, Eteläpuisto 6, Kaakinmaa
  • Messukylän koulu ja päiväkoti -kortteli, Kyläojankatu 4–6
  • Niemenrannan Klubitalo, Niemenkylänkuja 6, Niemenranta
  • Tammelan Stadionin kortteli, Tammelankatu 25, Tammela

Palkinto voidaan myöntää rakennukselle tai muulle rakennetun ympäristön hankkeelle, joka noudattaa Tampereen arkkitehtuuriohjelman periaatteita ja jossa on onnistuttu ratkaisemaan laadukkaalla, kiinnostavalla ja innovatiivisella tavalla ohjelmassa esiin nostettuja teemoja.  Palkinnon myöntämisessä huomioidaan rakennuksen arkkitehtuuri, kestävyys, eri osapuolten yhteistyö hankkeessa ja innovatiivisuus.

Palkinnon saaja sekä yleisön suosikki julkistetaan Pirkanmaan Rakennuttajat ry:n järjestämän PIRA-päivän yhteydessä 5.11.2024. 

Lisätietoja

Saana Karala
Kaupunkikuva-arkkitehti
Puhelin:
041 730 2636
Kuvat: Laura Vanzo
Jaa sosiaalisessa mediassa