Uuden musiikin kilpailu palaa Tampereelle helmikuussa 2025

Tampere täyttyy jälleen UMK-tunnelmasta helmikuussa 2025, kun Ylen Uuden musiikin kilpailu palaa Nokia Arenalle 8.2.2025. Kilpailun voittaja pääsee esiintymään Euroviisuissa Sveitsin Baselissa toukokuussa 2025. Tampere on tuttuun tapaan mukana UMK-huumassa.

Tampere kutsuu jälleen kaikki mukaan juhlistamaan musiikin iloa ja osallistumaan UMK-huumaan monin eri tavoin.

-Olemme todella innoissamme, että UMK palaa Tampereelle. On upeaa, että saamme kaupunkiimme tapahtuman, joka tuo mukanaan iloa ja hyvää mieltä ja edustaa samalla Tampereen arvoja, sanoo tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen.

UMK tulee näkymään Tampereen katukuvassa tuttuun tapaan pinkein värityksin ja monipuolisin oheistapahtumin. Kaupunki kannustaa taas koko kaupunkiyhteisöä toteuttamaan monipuolista UMK-teemaista oheisohjelmaa tapahtumaviikolle. 

Tarkemmat suunnitelmat sekä ohjeet tapahtumien lisäämiseen julkistetaan myöhemmin Tampereen kaupungin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Oheistapahtumat kootaan yhteen Visit Tampereen verkkosivuille.

- Saimme viime helmikuussa koko kaupunkiyhteisön voimin aikaan mahtavat juhlat. Toivomme, että kaikki lähtevät taas mukaan luomaan mieleenpainuvaa UMK-tunnelmaa tamperelaisille ja täällä vieraileville UMK-faneille. Odotan innolla, että pääsemme toteuttamaan tätä upeaa tapahtumaa yhdessä muiden kanssa, iloitsee Saarteinen.

Lisätietoja

Saara Saarteinen
Tapahtumapäällikkö
Puhelin:
040 801 6222
Teksti: Johanna Sokka
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa