Kaukajärvellä ja Annalassa juhlitaan halloweenia kaksi viikkoa koko kaupunginosan voimin – kaikki kiinnostuneet tervetulleita

Kaukajärven ja Annalan alueilla juhlitaan Halloweenia kaksi viikkoa 24.10.–10.11.2024 koko kaupunginosan voimin. Halloween-tapahtumakokonaisuus on osallistava ja elämyksellinen kokonaisuus kaikille kiltin kauhun ystäville.
OIkealla leikkivä lapsi, vasemmalla taaempana pinkkeihin kaapuihin pukeutunut hahmo. Välissä puhallettava iso kurpitsa.
Halloween-tapahtumakokonaisuutta on vietetty aikaisempina vuosina Kangasalla ja Aitoossa – nyt on Tampereen vuoro!

Halloween-tapahtuman kokonaisuuteen kuuluvat asukkaiden kauhupihat, koristeltu leikkipaikka, koko perheen tapahtuma leikkipaikalla sekä Haiharan Halloween-juhla taidekeskuksella.

Isolammenpuiston leikkipaikka muuttuu lasten kauhupihaksi

Isolammenpuiston leikkipaikka lähellä Kaukajärven vapaa-aikataloa saa ylleen halloween-teemaisen asun. Vapaille leikeille teemapuisto on avoinna 24.10.–6.11. välisen ajan ja koko perheen halloween-tapahtumaa vietetään siellä 27.10. klo 16–18. Laita naamiaisasu ylle ja tule mukaan PelleKapteenin musiikki-leikkishow´hun!

Asukkaiden kauhupihat: Koristele oma pihasi tai tule katsomaan muiden luomuksia

Tule viettämään vuoden pimeintä aikaa ihastellen koristeltuja kauhupihoja 27.10.–10.11. Mobiilikartan avulla paikasta toiseen on helppo suunnistaa! 

Kauhupihat julkistetaan 27.10. SirkusRakkaus PumPum ry:n sosiaalisessa mediassa: Facebookissa ja Instagramissa: @sirkusrakkauspumpum

Kauhupihojen koristelemiseksi on omakotitalo-, paritalo-, rivitalo- ja paritaloasujille jaossa ilmaislainana halloween-teemaista rekvisiittaa. Se sijoitetaan tontille niin, ettei kenenkään tarvitse astua yksityisalueelle nähdäkseen koristelut. Rekvisiitan on lahjoittanut tapahtuman käyttöön Särkänniemen Karmiva karnevaali perheiden yhteisötaidetoiminnan tueksi, mutta Särkänniemi ei ole kokonaisuuden virallinen yhteistyökumppani. 

Myös kokonaan omin koristein koristellut pihat saa mukaan kartalle piipahtamalla Haiharan taidekeskuksella rekvisiitan jakoaikoina.

Rekvisiittaa voi hakea Haiharan taidekeskuksen puistoalueelta, pienen punaisen Pakari-rakennuksen luota seuraavina ajankohtina:

Nouto: Ke-to 23.–24.10. klo 16–18

Palautus: Ma-ti 11.–12.11. klo 16–18

Haiharan Halloween 

Kaksiviikkoisen kokonaisuuden päättää koko perheen Halloween-juhla Haiharan taidekeskuksella lauantaina 9.11. klo 15–18. Luvassa on kaksi saman sisältöistä juhlaa klo 15–16.30 ja 16.30–18, jotta mahdollisimman moni mahtuu mukaan. Maksuttomassa sisätapahtumassa on tarjolla halloween-teemaista puuhaa ja Kaukajärven Lionsin järjestämä kahvio. 

Osallistujamäärä on rajoitettu taidekeskuksen tilojen vetävyyden mukaan.

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelma ja kaupunkikulttuuriyksikkö halloween-tapahtumakokonaisuuden mahdollistajina

Halloween-tapahtumakokonaisuus on yksi Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelman toimenpiteistä, ja sen toteuttaa SirkusRakkausPumPum ry. 

Kaupunginosaohjelma toteutetaan alueella vuosina 2023–2025. Sen avulla edistetään alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa luotua ”Elämää kuin pikkukaupungissa” -visiota alueen tulevaisuudesta. Visiolla tavoitellaan elävää, yhteisöllistä ja luonnonläheistä kaupunginosaa.

Päivämäärät pähkinänkuoressa:

𝗟𝗮𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗺𝗮 𝗸𝗮𝘂𝗵𝘂𝗽𝗶𝗵𝗮 𝟮𝟰.𝟭𝟬.–𝟲.𝟭𝟭. 
Paikka: Isolammenpuiston leikkipaikka, Kaukajärvi
Maksuton leikkipaikka lähellä Kaukajärven vapaa-aikataloa vapaasti vierailtavana.
Sopii myös perheen pienimmille. 

𝗞𝗼𝗸𝗼 𝗽𝗲𝗿𝗵𝗲𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗹𝗹𝗼𝘄𝗲𝗲𝗻-𝘁𝗮𝗽𝗮𝗵𝘁𝘂𝗺𝗮  su 27.10. klo 16–18
Paikka: Isolammenpuiston leikkipaikka, Kaukajärvi (Huom! Ulkotapahtuma)
Naamiaiset ja PelleKapteenin halloween-aiheinen musiikki-leikkishow klo 16.15 ja 17.15.

Asukkaiden kauhupihat 27.10.-10.11
Paikka: Halloween-teemoin koristeltuja pihoja Kaukajärvellä ja Annalassa. Pihat löytyvät mobiilikartalta osoitteesta @sirkusrakkauspumpum

Halloweenjuhla la 9.11. klo 15–16.30 ja 16.30–18 
Paikka: Haiharan taidekeskus (Haiharankatu 30) 
Kaksi maksutonta samansisältöistä sisätapahtumaa täynnä halloween-teemaista puuhaa. Huom! Rajallinen osallistujamäärä.

Tampereen kaupunki on sitoutunut noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätietoja

Sini Lempinen
Projektisuunnittelija
Puhelin:
041 730 8186
Piritta Suominen
Tuottaja
Puhelin:
0400 195 448
Teksti: Ismo Lehtonen ja Sini Lempinen
Kuvat: Henkka Koivuniemi
Jaa sosiaalisessa mediassa