Ravintoloiden valinnassa kiinnitetään huomiota hakijoiden suunnittelemaan ruoka- ja juomatarjonnan laatuun. Alueelle valittavien 4–6 ravintolan tuotevalikoimasta halutaan tehdä kokonaisuutena mahdollisimman kiinnostava, laadukas ja monipuolinen. Tavoitteena on, että ravintoloiden tarjonta mahdollistaa eri kohderyhmien viihtymisen alueella ja tuo esiin tamperelaista ruoka- ja ravintolakulttuuria.
Keskustorin kesän ravintolatoimijaksi voi hakea 4.3.–23.3.2025 sähköisellä hakulomakkeella.
Lomakkeella tulee kertoa seuraavat asiat:
- Ravintolan ja yrityksen nimi sekä y-tunnus
- Yhteyshenkilö sekä yhteystiedot
- Verkkosivu ja/tai sosiaalisen median sivu
- Tiivis kuvaus ravintolatoiminnan konseptista sekä sitova menuehdotus (liitetiedostona)*
- Kuinka konseptissa otetaan huomioon erityisruokavaliot ja eri kohderyhmät
- Aikooko toimija harjoittaa anniskelua (anniskelua ei edellytetä)
*Mikäli valittu ravintolatoimija haluaa tehdä muutoksia haussa esitettyyn menuehdotukseen, niistä tulee neuvotella ja sopia erikseen Tampereen kaupungin kanssa.
Haun liitteenä on myyntipisteen vuokrasopimuksen luonnos. Sopimuksessa määritellään alueen yleiset lupa-asiat, periaatteet ja vastuut.