Tapahtuma- ja kulttuurialan kysely auki: vastaukset auttavat kuntaa kehittämään alaa

Tampereen kaupungin tapahtuma- ja kulttuuribarometrin pohjaksi toteutettava kysely on auennut. Kyselyn avulla kartoitetaan maakunnassa toimivien tapahtumajärjestäjien, yhdistysten ja luovien alojen toimijoiden toimintaedellytyksiä, kehittämistarpeita ja tyytyväisyyttä kuntien tarjoamiin palveluihin.

Tapahtuma- ja kulttuuribarometria pohjustava kysely toteutetaan vuosittain ja tulosten avulla suunnataan alueen kuntien kehittämistoimintaa ja arvioidaan käynnissä olevien kehitystoimien vaikuttavuutta. Tiedonkeruu toteutetaan nyt toista kertaa.

Kyselyn toteuttaa Tampereen kaupunki yhteistyössä maakunnallisten kehittämishankkeiden kanssa.

Barometriin toivotaan vastauksia Pirkanmaan alueella toimivilta tapahtumateollisuuden toimijoilta, kulttuurialan yhdistyksiltä ja yrityksiltä sekä yksittäisiltä taiteilijoilta, tuottajilta ja muilta kulttuuritoimijoilta.

Kyselyyn voi vastata anonyymisti 29.9.2023 asti. Vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Kyselyn lopussa voi jättää yhteystietonsa erillisellä lomakkeella, mikäli haluaa tilata uutiskirjeen tai osallistua arvontaan. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Suomalaisen kirjakaupan lahjakortteja. Tulokset julkaistaan vuoden loppuun mennessä.
 

Lisätietoja

Jaakko Laurila
Suunnittelupäällikkö
Puhelin:
044 430 9014
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa