Tule suunnittelemaan Haiharan kartanon alueen kehittämistä

Haiharan kartanolla osoitteessa Haiharankatu 30 järjestetään kaikille avoin Meidän Haihara -asukastapahtuma tiistaina 16. huhtikuuta 2024 kello 17-19. Tule mukaan suunnittelemaan, millaisena Haiharan kartanon alue olisi sekä asukkaiden lempipaikka että houkutteleva vierailukohde.
Keltainen rakennus, jossa avokuisti. Kuistissa neljä valkoista paripylvästä.
Haiharan kartanon alueelle toivotaan kehitysideoita asukkailta.

Haiharan kartanon alueen kehittämisen taustalla ovat kaupunkilaisten toiveet Haiharasta vielä nykyistäkin loistavampana alueen helmenä ja yhteisöllisenä paikkana.

Tapahtumassa on pulla- ja virvoketarjoilu. Luvassa on myös säihkettä ja vauhtia: Akrobatiavoimisteluryhmä Akron taika esiintyy kartanon salissa kello 18. Lisäksi halukkaille on tarjolla glittertatuointeja ja kasvokimalteita koko tapahtuman ajan.

Tutustu Mansen masseihin

Tilaisuudessa esitellään myös uusi, kaikkien haettavissa oleva Mansen massit -yhteisöraha, jolla tuetaan yhdistysten, yhteisöjen ja asukkaiden itse toteuttamaa toimintaa Tampereella.
Asukastapahtuman järjestävät Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelma yhdessä kaupunkikulttuurin kanssa.

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelma toteutetaan vuosina 2023–2025. Se edistää alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa luotua ”Elämää kuin pikkukaupungissa” –visiota alueen tulevaisuudesta. Visiolla tavoitellaan elävää, yhteisöllistä ja luonnonläheistä kaupunginosaa.

Lisätietoja

Sini Lempinen
Projektisuunnittelija
Puhelin:
041 730 8186
Teksti: Ismo Lehtonen
Kuvat: Teemu Keskinen
Jaa sosiaalisessa mediassa