Heinäkuussa Haiharassa Hehkumahkun taidepajoja

Yhteisötaidekoulu Hehkumahku ja sen taidekasvattajat järjestävät lapsille neljänä heinäkuun torstaina taidepajatoimintaa Haiharan pihapiirissä.
Maalauspöydät ja tarvikkeet puiston keskellä.
Maalata voi myös keskellä puistoa.

Taidepajat soveltuvat kaiken ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, ja ne pidetään Haiharan pihapiiristä löytyvän Pakari-rakennuksen luona.

Taidepajat heinäkuussa torstaisin: 4.7., 11.7., 18.7. ja 25.7. klo 12–14.

4.7. Piirretään ja maalataan oma perhe sirkukseen. Mitä temppuja äiti tekee, onko isä painonnostaja vai leijonankesyttäjä? Kuka perheestä on sirkuksen klovni ja kuka tirehtööri. Sukelletaan sirkuksen maailmaan ja tehdään värikkäitä maalauksia. Saa piirtää tai maalata myös vapaavalintaisia kuvia. Ohjaajana taidekasvattaja ja klovni Johanna Peltola.

11.7. Kuvataidetyöpaja, aiheena kesäinen luonto ja kasvit. Keräämme ulkoa kasveja ja niiden osia. Luomme kiinnostavia kuvia sivelemällä kasvien pintaan taidevärejä ja käyttämällä niitä luonnon ”leimasimina”. Saa piirtää tai maalata myös vapaavalintaisia kuvia.  Ohjaajina taidekasvattajat Mirja Huumonen ja Maija Fadeev.

18.7. Paperinukke -paja. Piirrämme, väritämme ja leikkaamme paperinuken ja vaihtovaatteita. Hahmona voi olla prinsessa, eläin, tai mikä vain mielikuvitusolento. Saa piirtää tai maalata myös vapaavalintaisia kuvia. Pajan ohjaa nukketeatteritaiteilija Tytti Marttila.

25.7. Kaupunkisuunnittelu -työpaja. Minkälainen on sinun ihannekaupunkisi? Minkälaisia taloja siellä on ja mitä ihmiset tekevät? Mitä Haiharan taidekeskuksessa tapahtuisi, jos suunnittelisit sinne tapahtumia? Pohditaan lasten kanssa, minkälainen kaupunki on viihtyisä kaupunki. Maalataan ja askarrellaan kaupunkisuunnittelun tuotoksia. Saa piirtää tai maalata myös vapaavalintaisia kuvia. Ohjaajana taidekasvattaja ja sosiologi Johanna Peltola.

Hinta 3 e/krt, maksutapoina käteinen tai korttimaksu. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja

Sanna Ristaniemi
Haiharan tapahtumat ja viestintä Koordinaattori
Puhelin:
050 336 8664
Teksti: Aurora Weijo
Kuvat: Johanna Peltola
Jaa sosiaalisessa mediassa