Puistofiestaa vietetään 4.8. – tule kokeilemaan harrastuksia ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta

Koko perheen ulkoilmatapahtuma Puistofiesta saapuu jälleen Hämeenpuistoon. Perinteikästä puistojuhlaa vietetään sunnuntaina 4. elokuuta 2024 kello 11–16. Tapahtumassa on mukana yli 90 eri toimintapistettä, joista löytyy elämyksiä ja aktiviteetteja kaikenikäisille kävijöille. Lisäksi ilmaistapahtuman lavalla nähdään monipuolista ohjelmaa. Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen.

Puistofiestassa Hämeenpuisto täyttyy monipuolisista toimintapisteistä, joissa tapahtumakävijät pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja harrastuksia. Tapahtumassa voi esimerkiksi kokeilla cheerleadingia ja yleisurheilua, tutustua partiotoimintaan sekä testata erilaisten käsitöiden tekemistä. Lisäksi tarjolla on pelejä, arvontoja ja tietovisoja, mahdollisuus tavata merenneito ja kokeilla keppihevosrataa. Toimintapisteillä ohjelmaa järjestävät eri yritykset, yhdistykset sekä kaupungin toimijat. Tapahtuma-alue ulottuu Hallituskadulta Näsinpuistoon. 

Puistofiestassa päästään nauttimaan myös monipuolisesta lavaohjelmasta. Tapahtumalavalla nähdään tamperelainen pop-laulaja Jenni Mustajärvi, Pikku Kakkosesta tutun Pikkulin laululeikkishow, lauluyhtye Dominutz, Sambakoulu Uniao Da Roseira sekä Tampereen Ukuleleorkesteri. Lisäksi tarjolla on sirkustunnelmaa, kun lavalle nousee sirkustaiteilija Simon Llewellyn. Ohjelman juontaa Simo Frangén. Esiintymislava sijoittuu Hämeenpuiston keskusaukiolle Metso-kirjaston viereen.

Lisätietoja

Matilda Toriseva
Tapahtumatuottaja
Puhelin:
040 586 6453
Teksti: Johanna Sokka
Kuvat: Mikko Vares
Jaa sosiaalisessa mediassa