Vaikuta Tampereen palvelupisteen palveluihin uudistuvalla kaupungintalolla

Tampereen kaupunki kutsuu sinut osallistumaan kyselyyn, jossa kerätään näkemyksiä Tampereen palvelupisteen, sekä vuonna 2026 avautuvan kaupungintalon tamperelaisille ja vierailijoille suunnattujen palveluiden kehittämiseksi.

Tampereen palvelupiste on toiminut vuodesta 2020 lähtien ja se tarjoaa monikanavaisesti yleisneuvontaa ja opastusta Tampereen kaupungin palveluista. Palvelupiste muuttaa vuonna 2026 uudistettuun kaupungintaloon ja nyt on hyvä tilaisuus tehdä palvelusta entistä parempi.

Asiakaskyselyllä kartoitamme nykyisten ja tulevien asiakkaiden tarpeita ja toiveita Tampereen palvelupisteen asiointikanavista, aukioloajoista ja palveluista. Ei haittaa, vaikka palvelupiste ei ole sinulle entuudestaan tuttu – kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita!

Vuonna 2026 avautuvan kaupungintalon ensimmäiseen kerrokseen on suunnitteilla monipuolinen ja kaikkia palveleva asiointi- ja kohtaamispaikka. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa, millaisia palveluita kaupungintalon 1. kerroksessa tulevaisuudessa tarjotaan.

Kysely on auki 18.10.–3.11.2024 ja siihen voi vastata suomeksi ja englanniksi. Vastaamiseen kuluu noin 10 minuuttia.

Lisätietoja

Hanna-Leena Björk
Palvelupäällikkö
Teksti: Outi Teittinen
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa